• Mi lehet ez,immungyengeség vagy esetleg idegkimerultség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nö!Kétségbe vagyok esve.Kb.január közepétöl megtörtént,hogy éjjel ha felébredtem amint megmozdultam rögtön nyirkos,vizes lettem.Aztán felszáradtam.Reggelig többször is,de nappal nem kínzott.Aztán kb. 2 hétig sokszor úgy éreztem fázom de nem borzongtam hideg voltam belül mintha nem tudnék felmelegedni.A menstruációm rendszertelen már,az utóbbi idöben túl gyakran követik egymást a ciklusok.19-21-28 napos is volt,de nem sok.A mult héten megfáztam,38,5 lázam volt de csak fél nap,köhögtem,Azatril antibiotikumot írtak fel a légcsövemre meg Calciumot köhögésre.A napokat heverészéssel,fekvéssel lézengéssel töltöttem,a torkom légcs♫8vem már nem fáj,köhoés még ingerel,a baj nem is az,de olyn fura lettem.Az éjjeli vizesedés maradt,ha feleklek pl.most is gyonyoruen süt a nap és ahogy teszek veszek fözöcskézek gyenge vagyok,turelmetlenség van rajtam,mintha belul remgnék foleg kezem lábam,félelem jön rám,sírhatnékom van.tegnap is ugyanez volt,aztán délutánig elmult.mintha vinné a fejem,gomboc a torkomon és nem merek elemnni itthonrol kéne fodrászhoz,gyerekekkel kimenni de gyongének és turelemtlennek érzem magam. Már gondoltam megprobálok Lexaurint bevenni este de valahogy bíztam a csodában nélkule is elmulik de nem akar.A korzetihez gondoltam visszamenni de szerintem ö is csak azt fog irni,mert a repertoárja a Xanax vagy a Lexaurin.Vérnyomásra szedek Carvedigammamát reggel de már egy éve ugyhogy nem hinném annak a mellékhatása most miert lenne,meg cukorra Januviát reggel egyet de azt is rég és idáig nem csinált ilsyn gondokat.Kérem a hozzászolását mit tanácsol.Hol találhatnám meg a segitséget?Egyrészt szégyenlem elmondani hogy turelemtlen feszult vagyok,mert 10 éve egy ideig szedtem nyugtatot és nagyon orultem hogy kimásztam a dologbol legalább 3 vagy tobb éve nem voltak tunetek,és az akkoriak mások voltak.A férjemnek volt egy balesete akkor az orovs irt neki Xanaxot mert éjjel kiverte a víz ,eg nyomott hagulata volt de tovább dolgozott vezet is,habár nem tudom a gyogyszer hatására durvább hatalmasabb hangu lett és tobbet kiabál.Nincs meg az egyetértés koztunk.Tobb problémával szembesültünk ösztöl,aposom meghalt ezt nem jól viselte,gyerekek t♫8bbet voltak betegek,2 hete ez a baleset,s még hozza a legjobb barátunkrol is egy éve tudjuk az agyában rákos amit kemoval tettek tunetmentessé,jelenleg ugy ahogy megvan,de sajnos a szer azt mondták kinyirta az eret a lábában és hiába mutotték nem lehetett térdig a lábát megmenteni.Sajnos most nem tudom nekem is a sok ami sok,vagy hormonproblémák vagy mi ez amitol a mult héttol egyre rosszabbul gyengébben vagyok.Valamit csinálni kell emrt ezt enm leeht birni..köszönöm a tanácsot.Ginekologtol hormonokat nem szedtem soha,nem is javasolja.Mit tehetnék?

        WEBBeteg Szakértő válasza a stressz témában

        Tisztelt Kérdező! A problémák hátterében két ok állhat: Egyrészt a változó kort kísérő hormonális változások hatnak ki a hangulatára, másrészt a krónikus stresszes állapot jön szóba. Javaslom, hogy konzultáljon nőgyógyászával és sajátítson el stresszkezelési technikát. Kérje pszichológus segítségét. Minden nap sétáljon legalább fél órát.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2011. február 07., 12:56; Megválaszolva: 2011. február 09., 20:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: