• Mi lehet ez,immungyengeség vagy esetleg idegkimerultség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nö!Kétségbe vagyok esve.Kb.január közepétöl megtörtént,hogy éjjel ha felébredtem amint megmozdultam rögtön nyirkos,vizes lettem.Aztán felszáradtam.Reggelig többször is,de nappal nem kínzott.Aztán kb. 2 hétig sokszor úgy éreztem fázom de nem borzongtam hideg voltam belül mintha nem tudnék felmelegedni.A menstruációm rendszertelen már,az utóbbi idöben túl gyakran követik egymást a ciklusok.19-21-28 napos is volt,de nem sok.A mult héten megfáztam,38,5 lázam volt de csak fél nap,köhögtem,Azatril antibiotikumot írtak fel a légcsövemre meg Calciumot köhögésre.A napokat heverészéssel,fekvéssel lézengéssel töltöttem,a torkom légcs♫8vem már nem fáj,köhoés még ingerel,a baj nem is az,de olyn fura lettem.Az éjjeli vizesedés maradt,ha feleklek pl.most is gyonyoruen süt a nap és ahogy teszek veszek fözöcskézek gyenge vagyok,turelmetlenség van rajtam,mintha belul remgnék foleg kezem lábam,félelem jön rám,sírhatnékom van.tegnap is ugyanez volt,aztán délutánig elmult.mintha vinné a fejem,gomboc a torkomon és nem merek elemnni itthonrol kéne fodrászhoz,gyerekekkel kimenni de gyongének és turelemtlennek érzem magam. Már gondoltam megprobálok Lexaurint bevenni este de valahogy bíztam a csodában nélkule is elmulik de nem akar.A korzetihez gondoltam visszamenni de szerintem ö is csak azt fog irni,mert a repertoárja a Xanax vagy a Lexaurin.Vérnyomásra szedek Carvedigammamát reggel de már egy éve ugyhogy nem hinném annak a mellékhatása most miert lenne,meg cukorra Januviát reggel egyet de azt is rég és idáig nem csinált ilsyn gondokat.Kérem a hozzászolását mit tanácsol.Hol találhatnám meg a segitséget?Egyrészt szégyenlem elmondani hogy turelemtlen feszult vagyok,mert 10 éve egy ideig szedtem nyugtatot és nagyon orultem hogy kimásztam a dologbol legalább 3 vagy tobb éve nem voltak tunetek,és az akkoriak mások voltak.A férjemnek volt egy balesete akkor az orovs irt neki Xanaxot mert éjjel kiverte a víz ,eg nyomott hagulata volt de tovább dolgozott vezet is,habár nem tudom a gyogyszer hatására durvább hatalmasabb hangu lett és tobbet kiabál.Nincs meg az egyetértés koztunk.Tobb problémával szembesültünk ösztöl,aposom meghalt ezt nem jól viselte,gyerekek t♫8bbet voltak betegek,2 hete ez a baleset,s még hozza a legjobb barátunkrol is egy éve tudjuk az agyában rákos amit kemoval tettek tunetmentessé,jelenleg ugy ahogy megvan,de sajnos a szer azt mondták kinyirta az eret a lábában és hiába mutotték nem lehetett térdig a lábát megmenteni.Sajnos most nem tudom nekem is a sok ami sok,vagy hormonproblémák vagy mi ez amitol a mult héttol egyre rosszabbul gyengébben vagyok.Valamit csinálni kell emrt ezt enm leeht birni..köszönöm a tanácsot.Ginekologtol hormonokat nem szedtem soha,nem is javasolja.Mit tehetnék?

        WEBBeteg Szakértő válasza a stressz témában

        Tisztelt Kérdező! A problémák hátterében két ok állhat: Egyrészt a változó kort kísérő hormonális változások hatnak ki a hangulatára, másrészt a krónikus stresszes állapot jön szóba. Javaslom, hogy konzultáljon nőgyógyászával és sajátítson el stresszkezelési technikát. Kérje pszichológus segítségét. Minden nap sétáljon legalább fél órát.

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2011. február 07., 12:56; Megválaszolva: 2011. február 09., 20:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor Úr! 3 éve vagyok a párommal. Volt korábban is partnerem, aki miatt kicsit aggódtam, hogy mi van, ha a leggyakoribb nemi fertőzést, chlamydiát kaptam (elég sok partnere volt az ex páromnak) Nincsenek különösebb panaszaim....
        Kedves Doktor Úr! Évek óta sokat diétázom az epés refluxom miatt. Csontritkulásom van, a reumatológusom 5 hónapra D3-30000-es D-vitamint javasolt. Két hete vettem be az ötödiket, azóta a gyomrom keserű, savanyú, hányinger, étvágytalanság,...
        Tisztelt Doktor Úr! Múlthét folyamán Hétfőn, és Kedden hasmenésem volt, semmi fájdalommal. Folyékony, sárgás szín. Azután a további napokban (Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat) nem volt székletem, és ugyanúgy táplálkoztam ahogyan...
        Tisztelt Doktor úr! Medserv+ szűrésem eredménye kenet: negatív, hr HPV tipizálás: negatív. Viszont a reaktív és reperatív jeleknél be van jelöve a Metaplasia és a Regenerátió. Ez mit jelent? Aggódnom kell miatta? Emailen kaptam az...
        Tisztelt Doktor Úr! 28 éves férfi vagyok 182cm 68kg. Problémáim 19 éves koromban kezdődtek, puffadással és görcsös hasmenéssel küszködtem. Ételintolerancia vizsgálat több étel intoleranciát mutatott ki. Szigorú diéta mellett a hasmenés...
        Jóízűen túladagolva görögdinnyét ettem, aznap kaptam Hepatitis B elleni védőoltást is. Hajnali 4-től reggelig szüléshez hasonló görcseim voltak a gyomromban.Egyszeri hasmenéssel megszűnt a fájdalmam. Ez kb. 2 hónapja történt. Azóta...
        26.hetes terhes vagyok. . MALTOFERFOL 2x1 egyet szedek anaemiara /htk: 31 hgb:114 vvt.3,44/ mellette szedem a Femibion2. Nem lesz valamiből túladagolás. Szedhetem mindkettőt ilyen mennyiségben vagy csökkentsem valamelyik szedését.
        Tisztelt Doktor Úr! Éveken keresztül folyamatosan köhögtem, mindig "légcsőhurutra" kezeltek, bár semmi nem volt kimutatva. Idén tavasszal a tünetek erősödtek, már szinte a hányásig ment a köhögés. Aztán a hányásig ment a köhögés, most...
        Tisztelt Doktornô/ùr! Laboreredmènyemben a következô èrtèkek mutatnak eltèrèst: Koleszterol total 219 (normal kevesebb mint 200 mg/dl) LDL koleszterol 147 (normal kevesebb mint 100 mg/dl) Non HDL koleszterol 174 (normal kevesebb mint 130...
        Tisztelt Doktor úr! D. András vagyok 48 éves. Ez úton keresem meg önt ismét remélve, hogy több éve húzódó problémámra talál gyógyírt. 2016 márciusában voltam önhöz vastagbél tükrözésen hasmenés,székrekedés problémák miatt. A...