• Tájékoztatás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktorúr! 18 éves fiam számára szeretnék tanácsot kérni. Véleméye szerint kicsi a hímvesszője. Sajnos elég szemérmes, ezért sem nekem, sem az édesapjának nem szeretné megmutatni, épp ezért én nem erőltetem. Azt mondja, hogy e miatt kissebbségi komplaxusa van a lányokkal szemben. Eléggé tudatlan vagyok ebben a témában, ezért szeretném a segítségét kérni. Kialakult e már az ő esetében a hímvessző mérete, ha nem akkor milyen életkorban éri el a végleges méretét? Mennyi a hímvessző átlagos mérete? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a hímvessző mérete témában

        Tisztelt Kérdező! Egy 18 éves fiú nem biztos, hogy meg tudja ítélni a hímvessző méretét. A méretet a genetikai adottságok adják meg. Első lépésben Önök nyugtassák meg mielőtt orvoshoz fordulnak. Ne hagyják, hogy fiúk beleessen a "méret a lényeg" csapdába.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. február 07., 10:48; Megválaszolva: 2011. február 07., 21:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: