• Válasz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktornő azért nem írtam mert a vérvétel időpontjában már több mint négy éve nincs menstruációm és sajnos azt sem tudom hogy pont akkor éppen kellett volna e lennie vagy nem sokáig jártam helyi nőgyógyászhoz de soha nem találtak semmit és nem is tettek semmit hogy ezt orvosolják ezért vettem kezembe a dolgot és kerestem szakembert mert elegem volt abból hogy mellébeszélnek és az ultrahangon kívül nem csináltak semmit azt nem tudom hogy az összes lelet átment e remélem igy tud segíteni előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a témában

        Kedves hölgyem! A küldött leleteket ebben a kérdésben nem kaptuk meg. Próbálja újra elküldeni, és az előzményeket is legyen kedves csatolni, mert a rendszer anonim, és nem tudjuk visszakeresni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 02., 21:35; Megválaszolva: 2011. február 05., 20:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: