• Szívdobogás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! 2 napja voltam a háziorvosomnál,mert nem érzem jól magam.Ő adott beutalót vérvételre,de oda időpont kell,és csak jövő héten tudok menni,de nagyon aggaszt az állapotom...a panaszaim a következők:szédülés,fáradság,száraz bőr,hízás,erős szívdobogás.És ez az ami a legjobban aggaszt...2 napja szinte óránként,de van hogy egy óra alatt többször is hirtelen nagyobbat dobban a szívem,de csak egy dobbanás ilyen és utána normálisan dobog tovább.Van hogy nyugalmi állapotban is.Ez mitől lehet?(nem szúr,nem fáj a szívem)Aggódnom kell nagyon?Az orvos kardiológiára nem adott beutalót,vérnyomásom megmérte rendben volt...mozgásszegény életmódot élek,lehet ettől is?(otthon vagyok gyesen) Köszönöm válaszát,segítségét!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fáradtság témában

        Kedves Kérdező! Az extra szívütések oka lehet a stressz, nagyobb étkezés, dohányzás, alkoholfogyasztás, stb.ezért ezeket kerülje. Szedjen magnéziumot. A hízást, száraz bőrt, fáradságot akár pajzsmirigy alulműködés is okozhatja, ezt is ellenőriztesse!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 02., 07:32; Megválaszolva: 2011. február 04., 14:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: