• Étkezési zavar lenne??

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor! Azzal a panasszal fordulnék Önhöz, hogy számomra érthetetlen dolog történik velem, amely az étkezésemmel kapcsolatos. Egyetemista vagyok és a vizsgaidőszak alatt jelentős időt töltöttem a négy fal között és állandó ehetnékem van. Eszek valami sósat, után azonnal édeset kívánok, utána sósat, majd eltelik fél óra és újra ez történik egy délután alatt képes vagyok négyszer, ötször enni, de ezek ki adagok. Pl egy tányér leves, utána egy lekváros kenyér. Azért írok Önnek, mert már időnként megijedek Önmagamtól. Arra is gondoltam h esetleg terhes vagyok, vagy valami táplálkozási zavar, számomra érthetetlen. Válaszát előre köszönöm !

        Dr. Csuth Ágnes válasza a étkezési zavar témában

        Kedves Kérdező! A probléma oka lehet pótcselekvés a sok tanulás mellett, esetleg az unalom. Ha a vizsgaidőszak után is jelentkezik a probléma, akkor vegye komolyan, és menjen el pszichológushoz!Ha késik a vérzés, csináljon tesztet!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 01., 20:46; Megválaszolva: 2011. február 02., 13:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: