• Leszázalékolás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Én legutóbbi EEG vizsgálaton mikor voltam a vizsgálatot végző főorvos asszony megkérdezte tőlem hogy nem vagyok leszázalékolva!!?? Én elismerem,hogy hülyén néztem rá,de megfordult bennem egyből a kérdés hogy tényleg ilyen problémával is lehet,ilyen fiatalon?! Ugyhogy mindenkit vissza akarnak küldeni dolgozni! Jah és most még vállalkozó vagyok az tudom,de ha későbbiekben alkalmazásba kerülnék nem származna e belőle hátrányom!! És ebben kérném ki a véleményét Őnnek,hogy érdemes lenne e megprobálnom??!! Tisztelettel!!!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a rokkant témában

        Kedves Kérdező! Nem derült ki, hogy pontosan milyen betegsége van, milyen stádiumban, súlyosságban. Amennyiben munkáját el tudja látni, egyáltalán nem indokolt munkaképesség-csökkenés irányába megindítani az eljárást.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 31., 10:43; Megválaszolva: 2011. február 01., 11:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: