• Gyengeség szédülés fejfájás látás zavar?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Mária vagyok a kérdésem az lenne mi okozza,hogy honapok ota vissza térö fájdalmaim vannak néhány nap eltéréssel,a rosszulléteim megvisel nem tudok fent lenni ha le pihenek a felkelés még rosszabb van mikor hányinger szapora szivverés érzésem is van . szemüveget használok multifukcionális ( kettö az egyben).A vérnyomásom ingadozo szokott lenni ,de a házi orvosom azt mondja nekem ez igy jo, amikor megyek hozzá egyik alkalommal mér ( 125/85/100) máskor (139/75/95) most mi a jo? én is mérem itthon de nekem is mindig más, sokszor kapaszkodva járkálok a lakásban annyira rosszul vagyok.Már nem merek menni az orvosomhoz mert azt hiszi szimulálok. Peddig a rosszulléteim valoságos. bárcsak kölcsön tudnám adni néhény órára neki ,hogy érezze hogy érzem madam! Köszönöm a válaszát . 2011-01-26 13:08:43

        Dr. Boros Miklós válasza a rosszullét témában

        Tisztelt Kérdező! A leírt vérnyomások nem indokolják a rosszullétet. Első lépésként legyen egy szemészeti ellenőrzés. Mérje minden nap vérnyomását és jegyezze fel. Amennyiben a vérnyomás mindig rendben van és a szemész sem talál eltérést és a jelenlegi szemüveg megfelelő legyen egy neurológiai szakvizsgálat. Kezdje el a kivizsgálást. A szédülés és rosszullét körülményeit mindig írja fel.

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. január 27., 14:22; Megválaszolva: 2011. január 31., 10:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Múlthét folyamán Hétfőn, és Kedden hasmenésem volt, semmi fájdalommal. Folyékony, sárgás szín. Azután a további napokban (Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat) nem volt székletem, és ugyanúgy táplálkoztam ahogyan...
        Tisztelt Doktor úr! Medserv+ szűrésem eredménye kenet: negatív, hr HPV tipizálás: negatív. Viszont a reaktív és reperatív jeleknél be van jelöve a Metaplasia és a Regenerátió. Ez mit jelent? Aggódnom kell miatta? Emailen kaptam az...
        Tisztelt Doktor Úr! 28 éves férfi vagyok 182cm 68kg. Problémáim 19 éves koromban kezdődtek, puffadással és görcsös hasmenéssel küszködtem. Ételintolerancia vizsgálat több étel intoleranciát mutatott ki. Szigorú diéta mellett a hasmenés...
        Jóízűen túladagolva görögdinnyét ettem, aznap kaptam Hepatitis B elleni védőoltást is. Hajnali 4-től reggelig szüléshez hasonló görcseim voltak a gyomromban.Egyszeri hasmenéssel megszűnt a fájdalmam. Ez kb. 2 hónapja történt. Azóta...
        26.hetes terhes vagyok. . MALTOFERFOL 2x1 egyet szedek anaemiara /htk: 31 hgb:114 vvt.3,44/ mellette szedem a Femibion2. Nem lesz valamiből túladagolás. Szedhetem mindkettőt ilyen mennyiségben vagy csökkentsem valamelyik szedését.
        Tisztelt Doktor Úr! Éveken keresztül folyamatosan köhögtem, mindig "légcsőhurutra" kezeltek, bár semmi nem volt kimutatva. Idén tavasszal a tünetek erősödtek, már szinte a hányásig ment a köhögés. Aztán a hányásig ment a köhögés, most...
        Tisztelt Doktornô/ùr! Laboreredmènyemben a következô èrtèkek mutatnak eltèrèst: Koleszterol total 219 (normal kevesebb mint 200 mg/dl) LDL koleszterol 147 (normal kevesebb mint 100 mg/dl) Non HDL koleszterol 174 (normal kevesebb mint 130...
        Tisztelt Doktor úr! D. András vagyok 48 éves. Ez úton keresem meg önt ismét remélve, hogy több éve húzódó problémámra talál gyógyírt. 2016 márciusában voltam önhöz vastagbél tükrözésen hasmenés,székrekedés problémák miatt. A...
        Tisztelt Doktor Úr! 18-éves kisfiam nevében érdeklődöm,állandó fáradsága,hajhullása és enerváltsága okán kértünk vér és vizelet vizsgálatot. Sajnos van négy kirívó érték ami aggaszt! Az első az 1mm/órás vérsejt süllyedés a...
        Tisztelt Doktor Úr! Felnőttkori pattanásosság miatt kerestem fel korábban kezelőorvosomat, majd pár hatástalan külsőleges kezelés után nőgyógyászom javaslatára hormonvizsgálatokra mentem. Ezt a mintát menstruáció előtti 7.napon kellett...