• Zavarodottság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Vasárnap elkezdett fájni a torkom, úgy éreztem, hogy beteg leszek. Lefekvés előtt bevettem egy Coldrex tablettát és egy Mebucaint. Aznap éjszaka rémálmaim voltak, nagyon rosszul aludtam, hányingerem is volt, de nem emlékszek, hogy hánytam-e, vagy csak álmodtam. Hétfőn egész nap feküdtem, aludtam, pihentem, nem jól éreztem magam, hőemelkedésem, emlékezetkiesésem is volt (többször telefonáltam, de csak részletekre emlékszek a beszélgetésekből). Hétfő este megint bevettem Coldrex-et, Mebucaint, aztán kedden már lázam nem volt, se hőemelkedés. Azonban tegnap is és ma is zavarodottnak éreztem/érzem magam. Rosszul, és alig alszok napok óta. Eddig ilyesféle problémám soha nem volt. A kérdésem az lenne, hogy ez a zavarodottságérzés, illetve emlékezetkiesés lehet valamilyen betegség tünete? Magas láz, esetleg gyógyszer/gyógyhatású készítmény mellékhatása? ( Coldrex tablettát szedtem, max. napi kettőt ; Mebucaint, napi 2-3 db-ot)

        Dr. Boros Miklós válasza a megfázás, emlékezet témában

        Tisztelt Kérdező! Ez nem mellékhatás lesz. Vírus fertőzése zajlott. Amenniyben a pihenés nem oldja meg a problémát komolyan felmerül a stressz szerepe. Igyon elég folyadékot. Alkohol- és dohányzási tilalom.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. január 26., 14:35; Megválaszolva: 2011. január 28., 18:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: