• Erős fejfájás, hidegrázás, izzadás - mi a bajom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő/Doktorúr! Két napja erős fejfájással kezdődött,vettem be fájdalom csillapítót,nem is eggyet,de semmi,aznap este nem volt lázam,de erős hidegrázzásom volt,izzadtam,fájt a fejem,nem tudtam aludni.Másnap uagyan úgy fájt a fejem,már volt egy kis hőemelkedésem is 37.7,és egyszer a hideg rázzott,azután pedig melegség öntött el.Ma reggel elég jól éreztem magam,szinte semmi bajom se volt,attól eltekintve hogy egéyz este verejtékeztem,és tiszta víz lett a pizsamám.Most a fejfájásom szintén visszatért,de nem ráz a hideg,és melegem sincs,nemtudom estére visszatér-e.Mi lehet ennek az oka?Influenzára gyanakodtam,de nem fáj a torkom,és nem is folyik az orrom,ezért ezt nem gondolom.Elmennyek orvoshoz?ha megszünnek a tünetek,akkor is?Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a izzadás témában

        Tisztelt Kérdező! Vírusfertőzésre jellegzetes. Fogyasszon bőven folyadékot, pihenjen. Alkohol- és dohányzási tilalom. Fejfájás esetén szedjen fájdalomcsillapítót. Amennyiben pár nap alatt nem javul keresse fel háziorvosát.

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. január 26., 13:03; Megválaszolva: 2011. január 31., 09:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor Úr! 3 éve vagyok a párommal. Volt korábban is partnerem, aki miatt kicsit aggódtam, hogy mi van, ha a leggyakoribb nemi fertőzést, chlamydiát kaptam (elég sok partnere volt az ex páromnak) Nincsenek különösebb panaszaim....
        Kedves Doktor Úr! Évek óta sokat diétázom az epés refluxom miatt. Csontritkulásom van, a reumatológusom 5 hónapra D3-30000-es D-vitamint javasolt. Két hete vettem be az ötödiket, azóta a gyomrom keserű, savanyú, hányinger, étvágytalanság,...
        Tisztelt Doktor Úr! Múlthét folyamán Hétfőn, és Kedden hasmenésem volt, semmi fájdalommal. Folyékony, sárgás szín. Azután a további napokban (Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat) nem volt székletem, és ugyanúgy táplálkoztam ahogyan...
        Tisztelt Doktor úr! Medserv+ szűrésem eredménye kenet: negatív, hr HPV tipizálás: negatív. Viszont a reaktív és reperatív jeleknél be van jelöve a Metaplasia és a Regenerátió. Ez mit jelent? Aggódnom kell miatta? Emailen kaptam az...
        Tisztelt Doktor Úr! 28 éves férfi vagyok 182cm 68kg. Problémáim 19 éves koromban kezdődtek, puffadással és görcsös hasmenéssel küszködtem. Ételintolerancia vizsgálat több étel intoleranciát mutatott ki. Szigorú diéta mellett a hasmenés...
        Jóízűen túladagolva görögdinnyét ettem, aznap kaptam Hepatitis B elleni védőoltást is. Hajnali 4-től reggelig szüléshez hasonló görcseim voltak a gyomromban.Egyszeri hasmenéssel megszűnt a fájdalmam. Ez kb. 2 hónapja történt. Azóta...
        26.hetes terhes vagyok. . MALTOFERFOL 2x1 egyet szedek anaemiara /htk: 31 hgb:114 vvt.3,44/ mellette szedem a Femibion2. Nem lesz valamiből túladagolás. Szedhetem mindkettőt ilyen mennyiségben vagy csökkentsem valamelyik szedését.
        Tisztelt Doktor Úr! Éveken keresztül folyamatosan köhögtem, mindig "légcsőhurutra" kezeltek, bár semmi nem volt kimutatva. Idén tavasszal a tünetek erősödtek, már szinte a hányásig ment a köhögés. Aztán a hányásig ment a köhögés, most...
        Tisztelt Doktornô/ùr! Laboreredmènyemben a következô èrtèkek mutatnak eltèrèst: Koleszterol total 219 (normal kevesebb mint 200 mg/dl) LDL koleszterol 147 (normal kevesebb mint 100 mg/dl) Non HDL koleszterol 174 (normal kevesebb mint 130...
        Tisztelt Doktor úr! D. András vagyok 48 éves. Ez úton keresem meg önt ismét remélve, hogy több éve húzódó problémámra talál gyógyírt. 2016 márciusában voltam önhöz vastagbél tükrözésen hasmenés,székrekedés problémák miatt. A...