• Erős fejfájás, hidegrázás, izzadás - mi a bajom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő/Doktorúr! Két napja erős fejfájással kezdődött,vettem be fájdalom csillapítót,nem is eggyet,de semmi,aznap este nem volt lázam,de erős hidegrázzásom volt,izzadtam,fájt a fejem,nem tudtam aludni.Másnap uagyan úgy fájt a fejem,már volt egy kis hőemelkedésem is 37.7,és egyszer a hideg rázzott,azután pedig melegség öntött el.Ma reggel elég jól éreztem magam,szinte semmi bajom se volt,attól eltekintve hogy egéyz este verejtékeztem,és tiszta víz lett a pizsamám.Most a fejfájásom szintén visszatért,de nem ráz a hideg,és melegem sincs,nemtudom estére visszatér-e.Mi lehet ennek az oka?Influenzára gyanakodtam,de nem fáj a torkom,és nem is folyik az orrom,ezért ezt nem gondolom.Elmennyek orvoshoz?ha megszünnek a tünetek,akkor is?Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a izzadás témában

        Tisztelt Kérdező! Vírusfertőzésre jellegzetes. Fogyasszon bőven folyadékot, pihenjen. Alkohol- és dohányzási tilalom. Fejfájás esetén szedjen fájdalomcsillapítót. Amennyiben pár nap alatt nem javul keresse fel háziorvosát.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. január 26., 13:03; Megválaszolva: 2011. január 31., 09:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: