• Tarkófájdalom, vérnyomásingadozás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/úr! Tegnap este nagyon fájt a tarkóm, a vér mintha fel-le ment volna az agyamban. Feszültek a hát- és a nyakizmaim. Kicsit megerőltettem magam fekvőtámasszal, illetőleg keveset ettem. Miután ettem, jobban lettem. Időnként reggel szokott ilyen lenni, míg nem eszem. Menstruáció előtt is állok, illetve stresszes is vagyok. Remélem, semmi komoly bajom nincs. Általában alacsony a vérnyomásom. Ön szerint mi lehet a gond? Köszönettel

        WEBBeteg Szakértő válasza a tarkófájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Valószínűleg minden problémája hátterében a stressz áll. Első lépésként sajátítson el stresszkezelési technikát. Figyeljen oda a rendszeres étkezésekre és végezzen minden nap gerinctornát. Kerülje az egyszerű szénhidrátot, alkohol- és dohányzási tilalom. Mérje vérnyomását a rosszullétek idején.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2011. január 26., 09:10; Megválaszolva: 2011. január 28., 18:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: