• Hízás, roborálás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        fogyok,2010-ben kb20 kilót. Anyagcsereproblémáim: i.típusú cukorbetegség, HepatitiszC. 'éve (apám hirtelen hirtrlen halála és munkahelyi, magánéleti stressz és az életvitelem okoklható). DE miért nem tudok hízni, lassan elhagy minden erőm. Már az izomzatom is sorvad. Kérem segítsen!!!

        Dr. Puskásné Dr. Kocsis Erika válasza a fogyás témában

        Kedves Kérdező, Úgy gondolom, hogy mindenképpen próbáljon meg valamilyen roboráló ételt fogyasztani, ami tudom hogy nem egyszerű az Ön esetében hiszen egyrészt májkímélő kell hogy legyen, másrészt tartania kell a diétáját az inzulinhoz is. Szükségesnek tartanám a pajzsmirigy működés ellenőrzését. Véleményem szerint érdemes lenne Pszichiátriai szakrendelés felkeresése is megfelelő gyógyszeres javaslat, pszichés vezetés miatt, mivel a nagymértékű fogyás nem csak alapbetegsége miatt, hanem fokozott pszichés stressz miatt is lehetséges. Amennyiben továbbra sem lesz képes testsúlyát növelni, mindenképp javasolnék részletes kivizsgálást (laborvizsgálat, képalkotó vizsgálatok). Üdvözlettel, Dr. Kocsis Erika

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        Dr. Puskásné Dr. Kocsis Erika
        belgyógyász szakorvos jelölt

        Dr. Puskásné Dr. Kocsis Erika

        Kérdés: 2011. január 24., 00:14; Megválaszolva: 2011. január 30., 22:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Múlthét folyamán Hétfőn, és Kedden hasmenésem volt, semmi fájdalommal. Folyékony, sárgás szín. Azután a további napokban (Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat) nem volt székletem, és ugyanúgy táplálkoztam ahogyan...
        Tisztelt Doktor úr! Medserv+ szűrésem eredménye kenet: negatív, hr HPV tipizálás: negatív. Viszont a reaktív és reperatív jeleknél be van jelöve a Metaplasia és a Regenerátió. Ez mit jelent? Aggódnom kell miatta? Emailen kaptam az...
        Tisztelt Doktor Úr! 28 éves férfi vagyok 182cm 68kg. Problémáim 19 éves koromban kezdődtek, puffadással és görcsös hasmenéssel küszködtem. Ételintolerancia vizsgálat több étel intoleranciát mutatott ki. Szigorú diéta mellett a hasmenés...
        Jóízűen túladagolva görögdinnyét ettem, aznap kaptam Hepatitis B elleni védőoltást is. Hajnali 4-től reggelig szüléshez hasonló görcseim voltak a gyomromban.Egyszeri hasmenéssel megszűnt a fájdalmam. Ez kb. 2 hónapja történt. Azóta...
        26.hetes terhes vagyok. . MALTOFERFOL 2x1 egyet szedek anaemiara /htk: 31 hgb:114 vvt.3,44/ mellette szedem a Femibion2. Nem lesz valamiből túladagolás. Szedhetem mindkettőt ilyen mennyiségben vagy csökkentsem valamelyik szedését.
        Tisztelt Doktor Úr! Éveken keresztül folyamatosan köhögtem, mindig "légcsőhurutra" kezeltek, bár semmi nem volt kimutatva. Idén tavasszal a tünetek erősödtek, már szinte a hányásig ment a köhögés. Aztán a hányásig ment a köhögés, most...
        Tisztelt Doktornô/ùr! Laboreredmènyemben a következô èrtèkek mutatnak eltèrèst: Koleszterol total 219 (normal kevesebb mint 200 mg/dl) LDL koleszterol 147 (normal kevesebb mint 100 mg/dl) Non HDL koleszterol 174 (normal kevesebb mint 130...
        Tisztelt Doktor úr! D. András vagyok 48 éves. Ez úton keresem meg önt ismét remélve, hogy több éve húzódó problémámra talál gyógyírt. 2016 márciusában voltam önhöz vastagbél tükrözésen hasmenés,székrekedés problémák miatt. A...
        Tisztelt Doktor Úr! 18-éves kisfiam nevében érdeklődöm,állandó fáradsága,hajhullása és enerváltsága okán kértünk vér és vizelet vizsgálatot. Sajnos van négy kirívó érték ami aggaszt! Az első az 1mm/órás vérsejt süllyedés a...
        Tisztelt Doktor Úr! Felnőttkori pattanásosság miatt kerestem fel korábban kezelőorvosomat, majd pár hatástalan külsőleges kezelés után nőgyógyászom javaslatára hormonvizsgálatokra mentem. Ezt a mintát menstruáció előtti 7.napon kellett...