• Hízás, roborálás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        fogyok,2010-ben kb20 kilót. Anyagcsereproblémáim: i.típusú cukorbetegség, HepatitiszC. 'éve (apám hirtelen hirtrlen halála és munkahelyi, magánéleti stressz és az életvitelem okoklható). DE miért nem tudok hízni, lassan elhagy minden erőm. Már az izomzatom is sorvad. Kérem segítsen!!!

        Dr. Puskásné Dr. Kocsis Erika válasza a fogyás témában

        Kedves Kérdező, Úgy gondolom, hogy mindenképpen próbáljon meg valamilyen roboráló ételt fogyasztani, ami tudom hogy nem egyszerű az Ön esetében hiszen egyrészt májkímélő kell hogy legyen, másrészt tartania kell a diétáját az inzulinhoz is. Szükségesnek tartanám a pajzsmirigy működés ellenőrzését. Véleményem szerint érdemes lenne Pszichiátriai szakrendelés felkeresése is megfelelő gyógyszeres javaslat, pszichés vezetés miatt, mivel a nagymértékű fogyás nem csak alapbetegsége miatt, hanem fokozott pszichés stressz miatt is lehetséges. Amennyiben továbbra sem lesz képes testsúlyát növelni, mindenképp javasolnék részletes kivizsgálást (laborvizsgálat, képalkotó vizsgálatok). Üdvözlettel, Dr. Kocsis Erika


        Dr. Puskásné Dr. Kocsis Erika
        belgyógyász szakorvos jelölt

        Dr. Puskásné Dr. Kocsis Erika

        Kérdés: 2011. január 24., 00:14; Megválaszolva: 2011. január 30., 22:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: