• Szteroid és a stria

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő/úr! Az lenne a problémám,hogy 1 pár hónapja lettek striáim. De lassan 1 éve szedek szteroidot a vastagbélgyulladásomra. A gyógyszer miatt kijöhettek? mert a fenekemre sztem nem híztam és ott jöttek ki. Most 3.napja kenem magamat nivea tesápolóval hátha segít vmit. Ha nem a gyógyszertől van akkor mitől? Kifognak fehéredni? Sokára? Nem akarom hogy még több megjelenjen így se tudom mi lesz így nyáron... Válaszát előre is köszönöm. H Ildi

        Dr. Csuth Ágnes válasza a stria témában

        Kedves Ildi! Valószínűleg a szteroid kezelés mellékhatása. Jelezd a problémát kezelőorvosodnak. Próbáld bőröd rendszeresen puhítani, hidratáltan tartani, megpróbálhastz kismamáknak való krémet is erre. Az, hogy mikor fognak elhalványodni, alkati kérdés, előre megmondani nem tudom.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 20., 21:40; Megválaszolva: 2011. január 21., 13:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: