• Gombócérzés a nyelőcsőben

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Múlt évben (november)volt egy vírusos torokgyulladásom, 1x picit véres is volt a köpetem, csúnyán köhögtem is, le volt tapadva erre ACC-t szedtem, s a nyaki nyirokcsomóim is megduzzadtak. Voltam nyaki röntgene, ami kimutatta hogy sok nyirokcsomóm van, de semmi mást, voltam gégészeten is ahol megvizsgáltak,de semmit nem találtak, voltam infectológián amit ott néztek vérből az is negatív lett, pajzsmirigyet is néztek vérvételből, az az érték is jó volt. De nekem azóta is (már 2 hónapja) megmaradt ez a gombócérzés, ill. mintha lenne valami a nyelőcsövemben érzés és van hogy reggelre megszűnik és nem érzem, de a nap folyamán egyre jobban érzem s estére jön ki ez a rossz érzés a legjobban. A kérdésem az volna hogy mi lehet a háttérben?? Kérem válaszoljanak mert eléggé meg vagyok ijedve! Köszönöm! pihe73

        Dr. Boros Miklós válasza a gombócérzés témában

        Tisztelt Kérdező! A fül-orr-gégész a szervi eltérést látta volna. A kivizsgálása alapos volt. Legyen egy nyeletéses rtg és amennyiben ez is negatív a szervi ok kizárható. Inhaláljon rendszeresen és alkohol- és dohányzási tilalom.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. január 20., 11:09; Megválaszolva: 2011. január 21., 14:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: