• Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azzal a problémával fordulok Önhöz,hogy novemberben volt egy rosszullétem,amikor is nem kaptam levegőt,mellé nyaki fájdalomérzet társult,csak a bal oldalon. Elküldtek vérvételre,ahol megállapították,hogy a TSH-m kicsit magasabb a kelleténél/5,7/. Az ultrahang vizsgálat viszont a nyaki területen mindent rendben talál. Az háziorvos azt mondta ha nincs göb nem kell semmit tenni,csak ellenőriztetni kell fél évente. Viszont én azóta is érzem a fájdalmat a nyakamban,sokan azt mondják hogy csak bebeszélem magamnak,pedig tüneteim is vannak:fejfájás,hajhullás,reggeli szemhéj ödéma,bőr szárazság és a túlzott alvásigény. Maga szerint miért fájhat még mindig a nyakam,ha nincs pajzsmirigy megnagyobbodás és kell e ezzel a pajzsmirigyértékkel foglalkozni?? Köszönöm a válaszát előre is!

        Dr. Boros Miklós válasza a pajzsmirigy témában

        Tisztelt Kérdező! Önt endokrinológián kell kezelni. A pajzsmirigyhormon pótlás indokolt. Keresse fel az illetékes szakrendelést. A tünetek oka lehet a pajzsmirigy alulműködés, de nyaki fájdalmat nem okoz.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. január 19., 07:48; Megválaszolva: 2011. január 21., 09:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: