• Hízni szeretnék

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        19 éves vagyok.51 kg.magasságom 168 cm. szeretnék hízni, de semmi jó megoldással nem találkoztam még ami eredményes lett volna számomra. a szüleim alkatilag nem hízékonyak, de mindenképpen szeretnék legalább plusz 10 kilót felszedni, mert kimerülékeny vagyok. sokat olvastam már a hízásról, de remélem hogy nem csak gyorsételekben van a megoldás, hiszen szeretek egészséges ételeket enni, ezért arra gondoltam ,hogy valami hormoninekcióra lenne szükségem. a választ köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a soványság témában

        Kedves Kérdező! Béres-csepp szedése javasolt, érdemes lenne vérképet nézni a fáradtság miatt, elképzelhető, hogy vérszegénység miatt fáradt. Mozogjon, eddze magát!A plusz 10 kg felszedése nem igazán lenn jó, törekedjen a kiegyensúlyozott, vitamindús táplálkozásra.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 18., 10:33; Megválaszolva: 2011. január 18., 13:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: