• Viszketés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Én egy 37 éves férfi vagyok, vezető pozícióba dolgozom. A problémám, az hogy rendszeresen viszketek, a viszketés a honaljon és a heréimen jelentkezik. Leginkább az esti órákban. Sokszor van, hogy éjjelenet felébredek és órákon, keresztül csak viszketek. Ez nem egy-két hónapja jelentkezett nálam, hanem már legalább egy éve fenn áll. Néha kicsit jobb, de igazából majdnem minden este jelentkezik a probléma. Hálás köszönettel Kedves Uram! Bőrtünetei vannak? Ismert betegsége van? Szed valamilyen gyógyszert? Más viszket a környzetében? Kérem, írjon vissza, a kérdését is írja meg a válaszhoz, mert nem fogom tudni az előzményeket visszakeresni. Kedves Dr. Nő! Semmiféle bőrtünetem illetve ismert betegségem nincs. És nem szedek rendszeresen gyógyszert sem. Az élettársamon semmilyen tünetek nem jelentkeznek, pedig egy ágyban alszunk és rendeszes nemi életet élünk. Hálás köszönettel

        Dr. Csuth Ágnes válasza a viszketés témában

        Kedves Uram! Javasolt lenne ez esetben egy rutin labor elvégzése első lépésben, akár májbetegség, cukorbetegség is okozhat bőrtünetek nélkül járó viszketést.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 17., 09:02; Megválaszolva: 2011. január 18., 10:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: