• Túlzott izzadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor/Doktornő! Gyerekkorom óta izzadok talpról és tenyérről olyan mértékben, hogy csöpög a viz, mintha épp a tusolóból léptem volna ki. Ritkán esik meg, hogy nem izzadok. Alvás közben sosem. Mi okozza az izzadást? Van valamilyen gyógymódja? Gyógyszer (tabletta) vagy hallottam a botoxról, de megbizható-e? Válaszát várom, üdvözlettel Ilona

        Dr. Csuth Ágnes válasza a izzadás témában

        Kedves Ilona! A hónalj, a tenyér és a láb területén a botox hatékonyan alkalmazható az izzadás megszüntetésében. Érdemes áttekinteni még a szedett gyógyszereket, illetve egy rutin labort és egy pajzsmirigy funkciót nézni, ha ezek rendben vannak, nagy valószínűséggel alkati oka lehet a fokozott izzadásnak.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 17., 07:13; Megválaszolva: 2011. január 18., 09:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: