• Hasfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Csak anyatejet kap a baba.Amikor megpróbáltam adni neki valami másat nem volt sokáig széklete és emiatt fáj neki a hasa leginkább meglátásom szerint.Igazából nincs nagyon széklete és őt ez bántja,3-4naponta de ő ezt nem bírja erőlködik,sír,küszködik.Külsőleg nem látszik semmi baj rajta sérvet nem látunk más elváltozás sincs rajta szépen fejlődik a kilóin is látszik életrevaló baba!Ezért nem vagyok tisztába a fájásával ami mostanában éjszakára jön elő eddig(3hónapig)nappal fájt neki.Lehetséges hogy a fogzás miatt lenne ez?De arra nem kellene a lábát húzogatni?Köszönöm Válaszát! Tisztelettel: Diána

        Dr. Csuth Ágnes válasza a témában

        Kedves Diána! A levelét olvasva úgy tűnik, a kérdésnek volt előzménye. Amennyiben igen, írja meg, legyen szíves, mert rendszerünk anonim, nem tudjuk visszakeresni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 11., 10:10; Megválaszolva: 2011. január 12., 09:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: