• Deformálódik a testem, hullik a hajam

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tavaly télen kezdődött az egész. hirtelen változásokat vettem észre magamon. Kiszélesedett a csípőm, és kétoldalt ahol a combom kezdődik kicsontosodott és kiáll, 52 kg-ról 59-re híztam. A térdeim egymás felé befordultak és nagyon fájtak. Az orromon is nőtt egy pukli és nagyobb lett az orrom, a hajam pedig hullott. Vérvételen nem mutattak semmit én pedig magamba fordultam nem mentem emberek közé. Már pszichológushoz is jártam anyáék kérésére .aztán beletörödtem. És most újra jelentkeztek ezek a dolgok, Hullik a hajam fáj az orrom, vérzik és mégjobban kicsontosodott, a csípőm még szélesebb és a térdem még jobban befordult és csámpásan járok. Fogszabályzóm is volt szépen helyre jött a fogam, de most a fogaim is elkezdtek az eredeti állapotba helyezkedni.Arra gondolok hogy nem e a télhez van valahogy köze, hogy megint most jött ez elő, és mi okozhatja. C-vitamint és halolajat szedek minden nap. Nagyon kezdek már megijedni. Szeretném ezt megállitani hogy a csontjaim csak ugy elváltoznak.

        WEBBeteg szakértő válasza a elváltozás témában

        Kedves Kérdező! Látatlanban nehéz okosat mondani, de azt kell mondjam, hogy érdemes lenne elmenni endokrinológus szakrendelésre, életkora miatt még gyermekgyógyászati endokrinológiára, hogy megnézzék, nincs-e hormonális eltérése. Nem gondolom, hogy érdemes lenne emiatt önmagába fordulnia, lépni kell mindenképpen!!!!

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. január 05., 17:04; Megválaszolva: 2011. január 07., 15:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Múlthét folyamán Hétfőn, és Kedden hasmenésem volt, semmi fájdalommal. Folyékony, sárgás szín. Azután a további napokban (Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat) nem volt székletem, és ugyanúgy táplálkoztam ahogyan...
        Tisztelt Doktor úr! Medserv+ szűrésem eredménye kenet: negatív, hr HPV tipizálás: negatív. Viszont a reaktív és reperatív jeleknél be van jelöve a Metaplasia és a Regenerátió. Ez mit jelent? Aggódnom kell miatta? Emailen kaptam az...
        Tisztelt Doktor Úr! 28 éves férfi vagyok 182cm 68kg. Problémáim 19 éves koromban kezdődtek, puffadással és görcsös hasmenéssel küszködtem. Ételintolerancia vizsgálat több étel intoleranciát mutatott ki. Szigorú diéta mellett a hasmenés...
        Jóízűen túladagolva görögdinnyét ettem, aznap kaptam Hepatitis B elleni védőoltást is. Hajnali 4-től reggelig szüléshez hasonló görcseim voltak a gyomromban.Egyszeri hasmenéssel megszűnt a fájdalmam. Ez kb. 2 hónapja történt. Azóta...
        26.hetes terhes vagyok. . MALTOFERFOL 2x1 egyet szedek anaemiara /htk: 31 hgb:114 vvt.3,44/ mellette szedem a Femibion2. Nem lesz valamiből túladagolás. Szedhetem mindkettőt ilyen mennyiségben vagy csökkentsem valamelyik szedését.
        Tisztelt Doktor Úr! Éveken keresztül folyamatosan köhögtem, mindig "légcsőhurutra" kezeltek, bár semmi nem volt kimutatva. Idén tavasszal a tünetek erősödtek, már szinte a hányásig ment a köhögés. Aztán a hányásig ment a köhögés, most...
        Tisztelt Doktornô/ùr! Laboreredmènyemben a következô èrtèkek mutatnak eltèrèst: Koleszterol total 219 (normal kevesebb mint 200 mg/dl) LDL koleszterol 147 (normal kevesebb mint 100 mg/dl) Non HDL koleszterol 174 (normal kevesebb mint 130...
        Tisztelt Doktor úr! D. András vagyok 48 éves. Ez úton keresem meg önt ismét remélve, hogy több éve húzódó problémámra talál gyógyírt. 2016 márciusában voltam önhöz vastagbél tükrözésen hasmenés,székrekedés problémák miatt. A...
        Tisztelt Doktor Úr! 18-éves kisfiam nevében érdeklődöm,állandó fáradsága,hajhullása és enerváltsága okán kértünk vér és vizelet vizsgálatot. Sajnos van négy kirívó érték ami aggaszt! Az első az 1mm/órás vérsejt süllyedés a...
        Tisztelt Doktor Úr! Felnőttkori pattanásosság miatt kerestem fel korábban kezelőorvosomat, majd pár hatástalan külsőleges kezelés után nőgyógyászom javaslatára hormonvizsgálatokra mentem. Ezt a mintát menstruáció előtti 7.napon kellett...