• Deformálódik a testem, hullik a hajam

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tavaly télen kezdődött az egész. hirtelen változásokat vettem észre magamon. Kiszélesedett a csípőm, és kétoldalt ahol a combom kezdődik kicsontosodott és kiáll, 52 kg-ról 59-re híztam. A térdeim egymás felé befordultak és nagyon fájtak. Az orromon is nőtt egy pukli és nagyobb lett az orrom, a hajam pedig hullott. Vérvételen nem mutattak semmit én pedig magamba fordultam nem mentem emberek közé. Már pszichológushoz is jártam anyáék kérésére .aztán beletörödtem. És most újra jelentkeztek ezek a dolgok, Hullik a hajam fáj az orrom, vérzik és mégjobban kicsontosodott, a csípőm még szélesebb és a térdem még jobban befordult és csámpásan járok. Fogszabályzóm is volt szépen helyre jött a fogam, de most a fogaim is elkezdtek az eredeti állapotba helyezkedni.Arra gondolok hogy nem e a télhez van valahogy köze, hogy megint most jött ez elő, és mi okozhatja. C-vitamint és halolajat szedek minden nap. Nagyon kezdek már megijedni. Szeretném ezt megállitani hogy a csontjaim csak ugy elváltoznak.

        WEBBeteg szakértő válasza a elváltozás témában

        Kedves Kérdező! Látatlanban nehéz okosat mondani, de azt kell mondjam, hogy érdemes lenne elmenni endokrinológus szakrendelésre, életkora miatt még gyermekgyógyászati endokrinológiára, hogy megnézzék, nincs-e hormonális eltérése. Nem gondolom, hogy érdemes lenne emiatt önmagába fordulnia, lépni kell mindenképpen!!!!


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. január 05., 17:04; Megválaszolva: 2011. január 07., 15:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: