• Étvágytalanság okai?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Doktronő! Tüneteim 1 - 1,5 hete kezdődtek. Fájt a torkom, a fejem, hányingerem, egyszeri hasmenésem volt, lázam nem, étvágytalan voltam.( Aszthmával kezeltek gyerekkoromban, de már nem kell semmilyen gyógyszert sem szednem, tünetmentes vagyok. ) Az étvágytalanságon kívül 1-2 napon belül minden más tünetem megszűnt. Sportolt, vékony testalkatú vagyok, eddig étvágyammal nem volt gond, de az elmőlt 1,5 hétben sajnos nincs étvágyam, és 1 hét alatt kb. 2kg fogytam. Milyen betegség tünetei lehet az étvágytalanság? Tüdőszűrőn, Vérvételen és hasi uh -n kb 1 éve voltam, akkor mindent rendben találtak. Ön mit tanácsol milyen vizsgálatok elvégzése lenne szükséges? Segítségét előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a étvágytalanság témában

        Tisztelt Kérdező! Szedjen vitamin-készítményt és alkalmazzon probiotikus kúrát. Figyeljen oda, hogy naponta 5-ször étkezzen és igyon elég folyadékot (legalább 2 liter). Kerülje az egyszerű szénhidrátot, szénsavas italokat. Alkohol- és dohányzási tilalom. Amennyiben a fenti változtatások sem vezetnek sikerre keresse fel háziorvosát.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 28., 18:46; Megválaszolva: 2010. december 30., 08:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: