• Véreredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!Vérvételem eredményei amiket nem értek,kérem a segítségét ebben.Referencia tartomány státusz/validáló.Ezek voltak a csillagos részek:MPV 4,7fl, LY# 4,1 G/L,MON# 0,6 G/L, GRA# 4,7 G/L, süllyedés 28 mm/h, Tligricerid 3,2 mmol/L, GPT 58 U/L, Kretinin 91 mmol/L és a vizelet üledék sejtszegény.Majd csak januárban tudok elmenni a háziorvosomhoz és kíváncsi lennék mire számíthatok.Köszönöm válaszát.Anikó

        Dr. Csuth Ágnes válasza a laborlelet témában

        Tisztelt Kérdező! A magasbb süllyedés miatt javasolt egy góckutatás (fogászat, fül-orr-gégészet, nőgyógyászat). A triglicerid miatt diéta (kevesebb zsír és egyszerű szénhidrát). A többi eltérés önmagában nem utal betegségre és nem igényel további vizsgálatokat.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 27., 21:42; Megválaszolva: 2010. december 29., 12:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: