• Izzadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Panaszom a kovetkezo.Amiota az eszemet tudom rettenetesen izzad ahonajam.Ugy kb egy eve meg korosan.Semmi egeszsegugyi bajom nincsen,leszamitva hogy nagyon sovany vagyok.46kilo,162cn magas.Maskulonben rendben vagyok.Foleg akkor nagyon izzadok ha tarsasagba vagyok.Kiprobaltam mar mindenfele dezodort,solutciokat,hintoporokat,de semmi sem segitett.Nincsen eseleg valami gyogyszer erre a botoxon kivul?Kerem segitsenek.Koszonettel Csilla

        Dr. Csuth Ágnes válasza a izzadás témában

        Kedves Csilla! Ha szervi baja nincs, akkor ez valószínűleg lelki és a stressz váltja ki. Javaslom stresszkezelő relaxációs gyakorlatok elsajátítását.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 27., 18:25; Megválaszolva: 2010. december 28., 18:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: