• Izzadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kedves dr A segitseget szeretnem kerni.Korulbelul 5 eve a ferjemnel erros izzadasos tunetek jellentkeztek.Alltalaban mikor a nyar bekoszont.Az eross izzadas foleg ejszaka erosodik fel es feher szinu foltok jelenek meg a lepedon(mint mikor a so kicsapodik valamin)Az izzadas szaga nagyon eros de nem atlagos izzadsag szaga van inkab savanyutej szaga van.A ferjem probalja korigalni antibakterialis szappanokal ,24 oras deozodorokal de semmi sem segit.A ferjem adatai 185 magas,. 95kg,38 eves festo szakamaval rendelkezik.A masik tunet ami mindig nyaron jelenik meg azok piros viszketo pontok a laban es a kezen,Alkcema nevu kremet kaptunk ra ami segit csillapitani a viszketest.Kerem szives segitseget Koszonetel Agnes Stiaszny

        Dr. Csuth Ágnes válasza a izzadás témában

        Kedves Ágnes! Javaslom, hogy a férje nézessen eg rutin labort, felmerül, hogy vércukorprobléma áll a háttérben.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 18., 21:44; Megválaszolva: 2010. december 21., 18:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: