• Isoprinosine

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Orvosom Isoprinosine gyógyszert írt fel nekem. Azt szeretném tudni, hogy szabad e alkoholt fogyasztani a gyógyszer szedése alatt? A betegtájékoztató erre nem tér ki. Félre ne értse, nem alkoholista vagyok, csak mivel jönnek az ünnepek, óhatatlan, hogy ne kínálják meg az embert vendégségben egy pohár pezsgővel vagy valamilyen likőrrel. Csupán el szeretném kerülni az ünnep vidám percei alatt azt, hogy esetleg valamilyen rosszullét jöjjön rám a gyógyszer és a szeszes ital együttes fogyasztása miatt. Válaszát előre is köszönöm.: V.A.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a alkohol témában

        Kedves V.A.! A kezelés alatt nem szabad alkoholt fogyasztania, néhány kortyot maximum, de legalább 2 óra teljen el a gyógyszer bevételéhez képest.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 18., 10:24; Megválaszolva: 2010. december 21., 17:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: