• Újabb kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kosznom szepen a valaszt:) meg azt szeretnem meg kerdezni hogy ha esetleg akkor azert mert hamar hagytam abba a gyogyszer szedest(amugy a pszichiaterem ezt irta elo 3 honapig szedtem kb es a vegen ugy hagytam abba ahogy kezdtem felenkent vettem mar csak be az utolso levelet )es e miatt erzelmi instabilitasom lett azt szeretnem kerdezni hogy ez elmulhat magatol vagy valamilyen gyogyszert kenne ujra szednem vagy esetleg magamon is segithetnek valahogy nem szertenek gyogyszerektol fuggni ilyen fiatalon ...? Amugy meg a painikrohamjaim nem jellentkeznek ezek esetleg a rovid tavu kezeles miatt meg vissza terhetnek -e? azert kerdezem ont mert sajnos nem tartozkodom most otthon es nem tudom felvenni a kapcsolatot a pszichiateremmel :|remelem ertheto voltam es valaszt kapok a kerdesemre :) A valaszat elore is koszonom kellemes estet:)

        Dr. Csuth Ágnes válasza a egyéb témában

        Kedves Kérdező! Kérem, az előzményeket is csatolja, ugyanis rendszerünk anonim, nem tudjuk visszakeresni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 14., 22:32; Megválaszolva: 2010. december 17., 11:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: