• Hiperhidrózis

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm ! 20éves fiatal egészséges férfi vagyok, azonban "kóros" izzadással küzdök. Azon cikkek alapján amit az interneten olvastam valószínűleg hiperhidrózistól szenvedek, ugyanis "ok nélkül" bármikor képes vagyok izzadni. Kérem segítsen, hogy milyen szakterületű orvost keressek fel ezzel a problémával, illetve milyen kezelések jöhetnek szóba vagy kell e egyáltalán ezzel orvoshoz fordulni. Több készítményről is olvastam az interneten amelyekről jó vélemenyeket írnak. pl. Odaban Várom válaszát, köszönettel: Effy

        Dr. Csuth Ágnes válasza a izzadás témában

        Kedves Kérdező! Próbálkozzon meg a solutio antisudoricával. A tenyér, talp, hónalj izzadása kezelhető botox-kezeléssel, melyet plasztikai sebészek végeznek.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 14., 18:43; Megválaszolva: 2010. december 17., 10:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: