• Tömegnövelés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem/Kézcsókolom.25 éves srác vagyok és nagyon gyors anyagcserével rendelkezem.A kérdésem az lenne hogyan tudok egy kis izomzathoz jutni anélkül hogy szteroidokat szednék.Szoktam gyurni,edzeni itthon de nagy változás nem állt be pedig már sok mindennel próbálkoztam.Szedtem tömegnövelőket 1 nap 6-szor eszek stb...de semmi.Nem szeretnék akkora lenni mint Swarzeneger de legalább a fele jó lenne,mert nem nagyon merek levetkőzni nyáron trikóra mert szégyellem hogy kicsi akarom és a mellkasom.Kérem segítsenek valami jó tanácssal.Előre is Köszönöm.Mindenjót

        Dr. Csuth Ágnes válasza a soványság témában

        Kedves kérdező! Sajnos nem írja, hogy hány kiló és milyen magas. Ha a BMI alapján sovány, és amennyiben kiegyensúlyozott vitamindús táplálkozás mellett és rendszeres edzés ellenére is ilyen marad az alkata, akkor felszívódási zavar irányába megkísérelhető kivizsgálás. Belgyógyászatra kérjen beutalót.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 11., 07:32; Megválaszolva: 2010. december 13., 14:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: