• További beszélgetés:)

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Akkor aszthiszem a lelki erzesek tukrozi eszt a problemat,ugyanis a mi kapcsolatunkban van boven a lelki bajbol.Mar masfel eve egyut vagyunk,nekem o volt az elso fiu akivel szexualis kapcsolatot alakitottam,de nem gondoltam h ilyen rosszul fogok reagalllni,2 honap utan fekudtem le vele akkor meg 17eves voltam asztan kis idore jott a masodik,majd a harmadik alkalom es lassan kezdtem nagyonn rosszul erezni magma,ami meg mai napig is gyakran jon elo.Eloszor aszt hittem azert mert felek h megvaltozik az alakom,asztan akadt az elso olyan problema,mikor begombasodtam,egyut mentunk el a nogyogyaszhoz is, ki is kezeltek.Szoval nekem mind az az erzesem h akarhanyszor testi kapcsolatba kerulok az nekem rosz,ha nem is most esetleg a jovore nezve,egyszeruen nem is tudom megmagyarazni,hogy miert erzemeszt.Eszt el is mondtam neki majd par honap utan nem birtuk anelkul,igy asztan csak pettinget alkalmaztunk max 1 honapban 1 szer volt szex,csak az a a baj h mar a pettinget is tulzasba vittuk vagyis en igy gondolom minden hetvegen sor kerult a pettingre is,tehat egy heten egyszer,asztan en is megbatrodtam,es rajottem,hogy a kezzemel eltudom jutatni ot a ’’csucsra’’,ez a modszer eleg sokszor fordult elo az utobbi par honapban.Most utolag meg arra is gondoltuk h esetleg meg ez okozhatja aszt h nehezen tud elmenni,hogy ’’tul sokat volt cibalva’’es annyiban maradtunk,hogy egy ideig abbahagyuk a pettinget is es a szexet is csak eszt igy konnyu kimondani de nem olyan konnyu elviselni,ez a szenvedely fura dolog,nem gonodltam volna h ennyire ra tud szokni az ember,sajnos nem ilyen fajtanak gondoltam magma.Es eleg sok megtapasztalas utan(.hogy nem helyes),megis mindig elrabol a szenvedely es nem tudom turkoztetni magma az ellen,hogy erezzem a testet,ugy latszik erre mar nincs gyogyszer. Nagyon orulok,hogy eltudok beszelgetni onnel!Koszonom segitseget! Tisztelettel:Lizi

        Dr. Csuth Ágnes válasza a egyéb témában

        Kedves Lizi! Rendszerünk anonim, előző kérdését visszakeresni nem tudjuk, kérem, küldje el az előzményeket.

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 07., 15:48; Megválaszolva: 2010. december 08., 13:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor Úr! 3 éve vagyok a párommal. Volt korábban is partnerem, aki miatt kicsit aggódtam, hogy mi van, ha a leggyakoribb nemi fertőzést, chlamydiát kaptam (elég sok partnere volt az ex páromnak) Nincsenek különösebb panaszaim....
        Kedves Doktor Úr! Évek óta sokat diétázom az epés refluxom miatt. Csontritkulásom van, a reumatológusom 5 hónapra D3-30000-es D-vitamint javasolt. Két hete vettem be az ötödiket, azóta a gyomrom keserű, savanyú, hányinger, étvágytalanság,...
        Tisztelt Doktor Úr! Múlthét folyamán Hétfőn, és Kedden hasmenésem volt, semmi fájdalommal. Folyékony, sárgás szín. Azután a további napokban (Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat) nem volt székletem, és ugyanúgy táplálkoztam ahogyan...
        Tisztelt Doktor úr! Medserv+ szűrésem eredménye kenet: negatív, hr HPV tipizálás: negatív. Viszont a reaktív és reperatív jeleknél be van jelöve a Metaplasia és a Regenerátió. Ez mit jelent? Aggódnom kell miatta? Emailen kaptam az...
        Tisztelt Doktor Úr! 28 éves férfi vagyok 182cm 68kg. Problémáim 19 éves koromban kezdődtek, puffadással és görcsös hasmenéssel küszködtem. Ételintolerancia vizsgálat több étel intoleranciát mutatott ki. Szigorú diéta mellett a hasmenés...
        Jóízűen túladagolva görögdinnyét ettem, aznap kaptam Hepatitis B elleni védőoltást is. Hajnali 4-től reggelig szüléshez hasonló görcseim voltak a gyomromban.Egyszeri hasmenéssel megszűnt a fájdalmam. Ez kb. 2 hónapja történt. Azóta...
        26.hetes terhes vagyok. . MALTOFERFOL 2x1 egyet szedek anaemiara /htk: 31 hgb:114 vvt.3,44/ mellette szedem a Femibion2. Nem lesz valamiből túladagolás. Szedhetem mindkettőt ilyen mennyiségben vagy csökkentsem valamelyik szedését.
        Tisztelt Doktor Úr! Éveken keresztül folyamatosan köhögtem, mindig "légcsőhurutra" kezeltek, bár semmi nem volt kimutatva. Idén tavasszal a tünetek erősödtek, már szinte a hányásig ment a köhögés. Aztán a hányásig ment a köhögés, most...
        Tisztelt Doktornô/ùr! Laboreredmènyemben a következô èrtèkek mutatnak eltèrèst: Koleszterol total 219 (normal kevesebb mint 200 mg/dl) LDL koleszterol 147 (normal kevesebb mint 100 mg/dl) Non HDL koleszterol 174 (normal kevesebb mint 130...
        Tisztelt Doktor úr! D. András vagyok 48 éves. Ez úton keresem meg önt ismét remélve, hogy több éve húzódó problémámra talál gyógyírt. 2016 márciusában voltam önhöz vastagbél tükrözésen hasmenés,székrekedés problémák miatt. A...