• Szteroid

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor nő! Azt szeretném kérdezni, hogy a szteroid tényleg allergiás rohamot válthat ki, ha allergiás vagyok rá? Egyáltalán van ilyen, hogy valaki allergiás a szteroidra? És tényleg, ha beszúrom vagy beszedem a tablettát akkor egyből MEGHALOK? (Anabolikus szteroidra gondolok) izom növelésre használt szteroidra. Lenne még egy olyan kérdésem, hogy amit a gyógyszertárban lehet kapni szteroidot az ugyan olyan mint amit a piacon árulnak izomnövelésre? Válaszát előre is nagyon köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a testépítés témában

        Kedves Kérdező! A szteroidoknak nagyon sok fajtája van. Van olyan, amit a test termel, van, ami szintetikus. A szintetikus ellen jelentkezhet allergia. Nem hiszem, hogy egyből meghal, ha használja, de annyi mellékhatása van, hogy nem javaslom. A gyógyszertárban gyógyszernek minősülő szteroidokat forgalmaznak, a fekete piacon árult szteroidokat nem ismerem, gondolom, egy része gyógyszer, más része nem.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 04., 21:33; Megválaszolva: 2010. december 07., 08:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: