• Torok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Nekem a következő problémáim vannak mostanában: Gyakran szárazságot érzek a torkomban (nem a számban); 8 óra alatt megiszok 2-2,5 liter folyadékot. Néha fáj a tarkóm, ami egyes esetekben átmegy fejfájásba (a fejem tetején, vagy a homlokomon). 175cm, 56kg, 25 éves nő vagyok. Mitől lehetnek ezek a problémáim? Utalhatnak valami betegésgre? Segítségét előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a torokszárazság témában

        Tisztelt Kérdező! Nem derül ki, hogy a vizelet mennyisége is megnőtt-e. Első lépésként laborvizsgálat kell és fül-orr-gégészeti szakvizsgálat. Ellenőríztesse vércukrát.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 02., 14:39; Megválaszolva: 2010. december 07., 10:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Indul Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat második szakasza!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó