• Minoxidil

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Gál Mónika ! Köszönöm , hogy a sugárkezeléstől kihullt hajamra minoxidilt tetszett javasolni . A sugárkezelés befejezése után három hónapra kinőtt a hajam . Lehet hogy e nélkül is kinőtt volna , de legalább volt amiben bízhattam . A neocapilnak még az ára sem borzasztó . Igaz nem Johnson & Johnson termék , de a hatásos . Még egyszer köszönöm !

        Dr. Gál Mónika válasza a hajhullás témában

        Kedves Kérdező! Megtisztel visszajelzésével. Ezáltal nemcsak engem, hanem sorstársait is megerősítheti abban,hogy tehetünk azért, hogy a szervezet egy ilyen hatalmas megpróbáltatást követően mihamarabb visszanyerje eredeti formáját.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika

        Kérdés: 2010. december 01., 14:40; Megválaszolva: 2010. december 06., 14:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: