• Zsírcsomó,nyirokcsomó?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr nö,úr!!! Egy éve egy csomó elöl jön nekem bal ágyéktáján 3-4 cm kb és piros gyulladt szinü antibiotikummal kezeltek többször akkor elmúlt de egy idő után mindig vissza jön hogy ha semmilyen kezelést nem folytatok akkor is elmúlik egy héten belül ...Mi lehet ez és mi okból kifolyólag ???

        Dr. Boros Miklós válasza a csomó témában

        Tisztelt Kéredző! Egy ultrahang vizsgálat szükséges. A lipoma (zsírszövetből álló elváltozás) nem viselkedik így és a nyirokcsomóra sem jellegzetes. Inkább a lágyrészkben lévő jóindulatú elváltozás (atheroma) lehet. Keressen fel sebészeti szakrendelést mikor panaszos.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. november 30., 11:22; Megválaszolva: 2010. december 06., 09:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: