• Nyirokcsomó

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kb. három hete arra ébredtem, hogy a hónom alatt lévő jobb oldali nyirokcsomóm fáj. Megtapogatva két borsónyi duzzanatot találtam. A belgyógyászhoz mentem mert előzőleg megvolt beszélve. A sebészetre utaltak. Anyirokcsomótól a mell és a váll felé sugárzott a fájás. ULtrahang nem mutatott ki semmit. Mi lehet az ok kérek tanácsot.

        Dr. Boros Miklós válasza a nyirokcsomó témában

        Tisztelt Kérdező! Többféle vírus fertőzés, vagy bakteriális fertőzés is tud nyirokcsomó-megnagyobbodást okozni. A leírt méret még nem aggasztó. Amennyiben mérete növekedik, vagy fájdalmassá válik további kivizsgálás indokolt (mammográfia).


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. november 29., 19:24; Megválaszolva: 2010. december 03., 20:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: