• Bizonytalanság!! Mi a teendő???

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Mellkas CT vizsgálat:A hiatusaorticus magasságában az aorta ventralis falán egy max.10mm vastagságú és 34mm hosszúságú,sarló alakú,lágyrész densitasu képlet ábrázolódik,amelyben apró meszesedés is van.Köszönettel.

        Dr. Boros Miklós válasza a mellkas CT témában

        Tisztelt Kérdező! A mellkasi CT alapján nem lehet megmondani, hogy ez a képlet az éren kívül, vagy a falon belül helyezkedik el. Meg kellene nézni a kontrasztanyagos felvételeket. Keressen fel érsebészeti szakrendelést.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. november 29., 18:30; Megválaszolva: 2010. december 03., 16:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: