• Csomó

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot. Nő vagyok.férjem nemakar problémájával orvoshoz menni.Köldöke felett kb 10cm-el kemény csomó tapinható nyomásra fáj is neki.Több hónapja s azóta már növekedett is ez a csomó.Mi lehet ez?Sajnos munkája miatt nincs ideje orvosnál menni,még ha úgy alakul hogy tudna akkor sem akar menni s ezzel a problémával foglalkozni.Mindig azt mondja nincs rá ideje hogy beteg legyen mert elkell tartani a családot.Szerintem meg ha komoly a baj és minnél tovább húzza a vizsgálatot annál valószínübb hogy már késő lesz hogy segítsenek rajta.

        Dr. Boros Miklós válasza a csomó témában

        Tisztelt Kérdező! Mihamarabbi orvosi szakvizsgálat szükséges. Amennyiben méretét változtatja sérv lehet, de akár daganat is szóba jön, kivizsgálás indokolt. Keresse fel háziorvosát!


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. november 24., 12:01; Megválaszolva: 2010. november 29., 11:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: