• Külső bokatörés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor,előző kérdésemre köszönöm válaszát.Igazából más olyan sérülésről nem tudok a külső bokatörésemen kívül ami ezt a hosszú hetekig tartó gipszet indokolná. Mind két lábszáramon különböző mértékű,mélységű horzsolt sebek vannak,amik nagy részben már gyógyultak.A jobb térdemen lett a legnagyobb,és legmélyebb seb,amit még a mai napig is kötözni kell.Elég lassan gyógyul.Amit még szerettem volna öntől megkérdezni az az,hogy a jobb térdemet érhette /amin a gipsz és a seb van/ még egy zúzódás is.Ezt azért gondolom,mert a térdem a térdkalács alatt a sebnél egyenlőre még nagy részt érzéketlen.Erre csak azt a választ kaptam ,hogy azt sajnos nem lehet mag mondani,mikor jön helyre.Lehet,hogy pár hét,lehet,hogy több hónap.Mi okozhatja ezt?Amikor 2010.11.08-án körkörös fekvőgipszet tettek a lábamra,akkor térdtől teljesen a lábam ujjáig szinte fekete,lila volt a lábam gondolom a zúzódásoktól.Ami látható a gipsz alatt a lábfejből,ott még a mai napig kékes.Ez természetesnek mondható?Várom Válaszát.Tisztelettel.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a egyéb témában

        Kedves Kérdező! Kérem, levelét az előzményekkel együtt küldje el újra, mert rendszerünk anonim, nem tudom sajnos visszakeresni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 24., 09:04; Megválaszolva: 2010. november 25., 09:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: