• Külső bokatörés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor,előző kérdésemre köszönöm válaszát.Igazából más olyan sérülésről nem tudok a külső bokatörésemen kívül ami ezt a hosszú hetekig tartó gipszet indokolná. Mind két lábszáramon különböző mértékű,mélységű horzsolt sebek vannak,amik nagy részben már gyógyultak.A jobb térdemen lett a legnagyobb,és legmélyebb seb,amit még a mai napig is kötözni kell.Elég lassan gyógyul.Amit még szerettem volna öntől megkérdezni az az,hogy a jobb térdemet érhette /amin a gipsz és a seb van/ még egy zúzódás is.Ezt azért gondolom,mert a térdem a térdkalács alatt a sebnél egyenlőre még nagy részt érzéketlen.Erre csak azt a választ kaptam ,hogy azt sajnos nem lehet mag mondani,mikor jön helyre.Lehet,hogy pár hét,lehet,hogy több hónap.Mi okozhatja ezt?Amikor 2010.11.08-án körkörös fekvőgipszet tettek a lábamra,akkor térdtől teljesen a lábam ujjáig szinte fekete,lila volt a lábam gondolom a zúzódásoktól.Ami látható a gipsz alatt a lábfejből,ott még a mai napig kékes.Ez természetesnek mondható?Várom Válaszát.Tisztelettel.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a egyéb témában

        Kedves Kérdező! Kérem, levelét az előzményekkel együtt küldje el újra, mert rendszerünk anonim, nem tudom sajnos visszakeresni.

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 24., 09:04; Megválaszolva: 2010. november 25., 09:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor Úr! 3 éve vagyok a párommal. Volt korábban is partnerem, aki miatt kicsit aggódtam, hogy mi van, ha a leggyakoribb nemi fertőzést, chlamydiát kaptam (elég sok partnere volt az ex páromnak) Nincsenek különösebb panaszaim....
        Kedves Doktor Úr! Évek óta sokat diétázom az epés refluxom miatt. Csontritkulásom van, a reumatológusom 5 hónapra D3-30000-es D-vitamint javasolt. Két hete vettem be az ötödiket, azóta a gyomrom keserű, savanyú, hányinger, étvágytalanság,...
        Tisztelt Doktor Úr! Múlthét folyamán Hétfőn, és Kedden hasmenésem volt, semmi fájdalommal. Folyékony, sárgás szín. Azután a további napokban (Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat) nem volt székletem, és ugyanúgy táplálkoztam ahogyan...
        Tisztelt Doktor úr! Medserv+ szűrésem eredménye kenet: negatív, hr HPV tipizálás: negatív. Viszont a reaktív és reperatív jeleknél be van jelöve a Metaplasia és a Regenerátió. Ez mit jelent? Aggódnom kell miatta? Emailen kaptam az...
        Tisztelt Doktor Úr! 28 éves férfi vagyok 182cm 68kg. Problémáim 19 éves koromban kezdődtek, puffadással és görcsös hasmenéssel küszködtem. Ételintolerancia vizsgálat több étel intoleranciát mutatott ki. Szigorú diéta mellett a hasmenés...
        Jóízűen túladagolva görögdinnyét ettem, aznap kaptam Hepatitis B elleni védőoltást is. Hajnali 4-től reggelig szüléshez hasonló görcseim voltak a gyomromban.Egyszeri hasmenéssel megszűnt a fájdalmam. Ez kb. 2 hónapja történt. Azóta...
        26.hetes terhes vagyok. . MALTOFERFOL 2x1 egyet szedek anaemiara /htk: 31 hgb:114 vvt.3,44/ mellette szedem a Femibion2. Nem lesz valamiből túladagolás. Szedhetem mindkettőt ilyen mennyiségben vagy csökkentsem valamelyik szedését.
        Tisztelt Doktor Úr! Éveken keresztül folyamatosan köhögtem, mindig "légcsőhurutra" kezeltek, bár semmi nem volt kimutatva. Idén tavasszal a tünetek erősödtek, már szinte a hányásig ment a köhögés. Aztán a hányásig ment a köhögés, most...
        Tisztelt Doktornô/ùr! Laboreredmènyemben a következô èrtèkek mutatnak eltèrèst: Koleszterol total 219 (normal kevesebb mint 200 mg/dl) LDL koleszterol 147 (normal kevesebb mint 100 mg/dl) Non HDL koleszterol 174 (normal kevesebb mint 130...
        Tisztelt Doktor úr! D. András vagyok 48 éves. Ez úton keresem meg önt ismét remélve, hogy több éve húzódó problémámra talál gyógyírt. 2016 márciusában voltam önhöz vastagbél tükrözésen hasmenés,székrekedés problémák miatt. A...