• Vérkép

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő! voltam vérvételen és megjött az eredmény azt szeretném kérdezni hogy van egy pár érték ami kivan csillagozva hogy ez mit jelent SE bilirubin összesen 15 umol/l nekem és a tartomány5_15 a másik neutrropil 46.90 az enyém 50.00_80.00 a tartomány lymphocyta nekem44.80és 20-40 tartomány RSW NEKEM15.70 A TARTOMÁNY 11.60_14.80 AZT SZERETNÉM KÉRDEZNI HOGY EZEK AZ EREDMÉNYEK ELFOGADTHATOAK E? KÖSSZÖNÖM MEGTISZTELŐ VÁLASZÁT M. ÉVA

        Dr. Csuth Ágnes válasza a labor témában

        Kedves Kérdező! Leletei elfogadhatóak, enyhe vagy átvészelt vírusfertőzésre utalhatnak. A kórtörténet ismeretében tudnék teljes pontossággal nyilatkozni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 23., 12:24; Megválaszolva: 2010. november 24., 10:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: