• Nemi élet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        néha szédülök, teljesen más időpontokban kb. fél percig szokott tartani ez az érzés. Volt olyan hogy naponta. Valamikor egy teljes hétig nem jelentkezik a szédülés. 24 éves vagyok (fogalmazzunk úgy) még nem volt barátnőm. Lehet ennek valami köze a szédüléshez?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező! Nem hiszem, hogy köze lenne a két dolognak egymáshoz. A szédülés hátterében állhat vérszegénység, alacsony vérnyomás, nyakizmok merevsége, alacsony vércukor, stb. Háziorvosát keresse fel.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 22., 14:23; Megválaszolva: 2010. november 23., 11:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: