• Betegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        a szívem nagyon be szokott szúródni annyira hogy le kell ülnöm meg időközönként a vesém tájékán is nagyon szokott fájni mi lehet a bajom a háziorvoshoz bementem azt mondja hogy idegi alapon van és kiirt nyugtatót de nem nagyon használ mi lehet a gond előre is köszönöm viszlát

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Vizsgálat nélkül nem tudom megmondani, hogy mi okozza. Amennyiben elég ideig alkalmazta a szorongásoldót, akkor keresse fel újra háziorvosát, mondja el, hogy továbbra is panaszos. Számos ok szóba jön a mellkasi fájdalom hátterében: mozgásszervi, légúti, kardiológiai, stb. A vesefájdalom is lehet urológia, mozgásszervi, stb.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 22., 13:36; Megválaszolva: 2010. november 23., 11:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: