• HALVÁNY REMÉNY

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        32 EVESEN KAPTAM EGY INFARTUST HEVENY SZIVIZOM ELHALÁS,CUKORBETEG LETEM EKÖZBE,SZEMEIM A CUKOR ÁLTAL ROSSZAK,ES PÁNIK BETEG VAGYOK..NAPI 15 GYOGYSZERT SZEDEK,ES 4SZER LÖVÖM MAGAM.DE SZERETNÉK CSALÁDOT DE IGY NEM MERT KITUDJA MEGIG BIROM .KÖSÖNETEL

        Dr. Csuth Ágnes válasza a diabetes témában

        Kedves Kérdező! A korai infarktus hátterében felmerül thromobophilia lehetősége, mindenképp indokolt lenne egy kivizsgálás hemosztazeológiai szakrendelésen, akár genetikai oka is lehet. Ez után, ha ez tisztázódott, genetikai tanácsadót keressenek fel párjával, hogy a szedett gyógyszerek, alapbetegségek mennyire befolyásolják a gyermeknemzést.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 20., 04:00; Megválaszolva: 2010. november 22., 13:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: