• A férjemet nem találták betegnek!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A férjem pár évvel ezelőtt infartusa volt.Kapott rá gyógyszereket már akkor is és azota is,Évekkelkésöbb romlott az állapota és szívkatéterezésre előjegyezték,de nem kerűlt sór a műtétre mert közben kiderűlt hogy nagyon sulyos cukor beteg.Naponta 4alkalommal kell magát inzulinozni.Ezek betegségek mellé más társ betegség is társúlt,pl:magasvérnyomás,gerincbetegség stb.23.-án kell a férjemnek menni az OSZI elé de azt mondják az orvosok hogy ezek a betegségek mellet el fogják az a kevés nyugdíját is venni .Eddig is csak az 50%-ot kapta

        Dr. Csuth Ágnes válasza a rokkant témában

        Tisztelt Kérdező! Az OSZI a vizsgálati leletek és a kezelését végző szakorvosk írásbeli véleménye alapján hozza meg a döntését. Ezen leletek és eredmények, valamint fizikális vizsgálat nélkül nem lehet nyilatkozni a munkaképességről.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 18., 16:29; Megválaszolva: 2010. november 24., 21:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: