• Cukor?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor nő 10 éves kislányom meg veszik a cukorért, csoki és egyébb édesség nem érdekli. De ha nem veszek valamilyen cukrot, képes a konyhából ki enni a kristálycukrot is. Ugy hallottam talán krom, és vanádium hiánya lehet. De ezt csak olvastam. Igy van e? És ha igen milyen étrend kiegészítöt ajánlana neki? Ezek segitenek e? Válaszát előre is meg ködzönve maradok tisztelettel: V. Tivadar

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a cukor témában

        Kedves Kérdező! Sem diabetológusként, sem gyermekgyógyászként nem hallottam még ilyen problémáról, annak ellenére, hogy nem most kaptam diplomát, így sajnos a kérdésére sem tudok érdemben válaszolni. Ennek ellenére azt gondolom, hogy a Béres rágótabletták tartalmaznak minden olyan szükséges nyomelemet és vitamint, amire ebben az életkorban szüksége lehet a kislányának.


        Dr. Felszeghy Enikő
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus

        Dr. Felszeghy Enikő

        Kérdés: 2010. november 18., 11:21; Megválaszolva: 2010. november 20., 18:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: