• Válaszom az előző kérdésre

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        azért vettek vért hogy megnézzék a hormonaimat,de ez jo lett. Most 2010.11.11-én voltunk ismét Tapolcán.Ott most azt mondták hogy meg kell ismételnünk az összes vizsgálatot mivel már 1 év eltelt hogy voltunk.Meg annyit hogy nem élhetünk nemi életet ugy mint máskor csak 4-5 naponta.Ha gyogyszeres kezelés kéne az nagyon drága lenne amit nem tudnánk fedezni a jővedelmünkből ami annyit tesz hogy 100 000ft esetleg tudna e valami olcsobbat és hatásossabat javasolni? Elöre is köszönöm szives válaszát:Renáta

        Dr. Csuth Ágnes válasza a egyéb témában

        Kedves Kérdező! Rendszerünk anonim, nem tudom visszakeresni, hogy mire válaszolt. Egyben küldje el, legyen szíves.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 17., 18:43; Megválaszolva: 2010. november 19., 15:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: