• CERAGEM

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        üdv! Azt szeretném megkérdezni hogy már 11 alkalommal voltam ilyen ceragem masszírozó ágyban + kezeltem magamat ezzel a kézi kezelővel mert van: magas vérnyomás,reflux,pajzsmirigy probléma magas volt a tsh az mondták alulműködés + mérsékelten megnagyobbodott pajzsmirigy göbök nélkül. ezekre szedek is gyógyszert kivéve a refluxra anyagiak miatt is. Hogy van e értelme ilyen ceragem központokban járnom vagy nem!? Mert én eddig semmi hatást nem észleltem különösebben!!!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a magas vérnyomás témában

        Kedves Kérdező! A Ceragem-ágy nem tartozik a konzervatív orvoslás eszközei közé, hatékonyságát klinikai tanulmányok nem támasztják alá. A döntés az öné, hogy akar-e még járni kezelésre.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 16., 19:15; Megválaszolva: 2010. november 19., 11:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: