• Pajzsmirigy alulműködés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azt még elfelejtettem ami azóta sem derült ki, hogy amikor kétszer a gyógysze kisszintű emelésével ügyeleten kötöttem ki, utána a mai napig nem tudom, hogy egymás után két éjszaka lefeküdni nem mertem olyan pokoli mellkasi fájdalmam volt. Ennek egy éve.Most voltam szivultrahangon az orvos nem tudta megmondani mi volt az akkor. Letrox 75-ből, negyed szem arra gondoltak esetleg pánikroham, paretint szedek,betalocot,vérhigitót, frontint, és derogormot.Sajnos ezekre mind szükség van.A kérdésemet mér leirtam, előre is köszönöm,hogy válaszol.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a egyéb témában

        Kedves Kérdező! A kérdést előzménnyel együtt is küldje el, rendszerünk anonim, és a kérdések feldolgozása nem időrendi sorrendben történik. köszönöm.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 16., 13:56; Megválaszolva: 2010. november 19., 10:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: