• Személyes

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        jó napot!! azt szeretném kérdezni hogy a barátnőmel voltunk együt szexuálisan és nem védekeztük de mikor elmentem volna kivetem és ezzel azt szeretném megkérdezni hogy hogy ami közben jön ki váladék abbol teherbe eshet-e????? meg azt még hogy már egyszer vetetet a barátnöm és ha most is az lenne akkor mennyi az esélye annak hogy töbet nem lehet gyereke???? ennyi lenne köszönöm !!!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a abortusz témában

        Kedves Kérdező! Az ejakulációt megelőző előváladék is tartalmazhat spermiumokat, ezért a megszakításos közösülés egyáltalán nem biztonságos. Az abortusszal kapcsolatban nem tudok pontos esélyt mondani, mert nem derül ki, hogy egy küreten kívül egyéb beavatkozás is volt-e, a műtétet végző orvost kérdezzék meg.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 15., 21:01; Megválaszolva: 2010. november 19., 09:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: