• Nyirokcsomó

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt szakértő! A bal fülem alatt van egy pici csomó ami tapintásra elég puha.Nyomásra kicsit érzékeny. A jobb oldalon a tarkómnál a fejbiccentő izmon is van egy csomó ami néha nagyobb aztán pedig néha alig észlelhető.a múltkor mikor nagyobb volt fájt is de azóta érzéketlen. Kb két hónapja vettek tőlem vért és a vvt süllyedésem 38 volt.Lázam nincs. Évekkel ezelött találtak az arcüregemben egy cystát de az orvos azt mondta mivel elég kicsi nem kell bántani.Esetleg ennek köze lehet a csomókhoz? Vagy mitől lehetnek? Tisztelettel:K. Mónika

        Dr. Boros Miklós válasza a nyirokcsomó témában

        Tisztelt Kérdező! A leírt elváltozások nyirokcsomók. Önmagukban a tapintható nyirokcsomó nem igényel beavatkozást. Abban az esetben kell kivizsgálás, ha fájdalmasak, vagy nőnek.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. november 15., 17:55; Megválaszolva: 2010. november 22., 09:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: