• Egy megnyugtató válasz!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! "Nagy a baj? "jeligére írtam önnek és csak megköszönni szeretném a korrekt és gyors válaszát és azt, hogy a munkája mellett még a laikusok gyakran "bugyuta" kérdéseire is szán időt. fejlesztőpedagógusként tudom, hogy mit jelent a lélekkel is foglalkozni. Tisztelettel és hálás köszönettel: Egy most már "kevésbé aggódó feleség"

        WEBBeteg Szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Hölgyem! Szívesen segítünk. Ha a jövőben bármi kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal. Jó egészséget!


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2010. november 09., 08:06; Megválaszolva: 2010. november 10., 13:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: