• Étvágytalanság, súlyprobléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Mostanában eléggé étvágytalan vagyok, elég keveset eszem, és a testsúlyomat is kevésnek érzem, hízni szeretnék, de nem akarok semilyen szerhez nyúlni. Rendszeresen sportolok rég óta. 172 cm magas vagyok és 58 kg. A magasságomhoz gondolom ez nem túl jó arány. Azt szeretném kérdezni normális-e az étvágytalanság, és lehetne e valamilyen módon ezen segíteni. Tisztelettel köszönöm a segítségét: Miklós

        Dr. Csuth Ágnes válasza a étvágytalan témában

        Kedves Miklós! Rutin fizikális és laborvizsgálat indokolt a háziorvosnál. Ha nem igazolódik kóros, B-vitamin komplex fogyasztása javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 08., 18:43; Megválaszolva: 2010. november 10., 12:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: