• Roaccutane

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        22 éves vagyok, 2 hónapja szedem a roaccutane-t. Délben 20mg, este pedig 10. Semmi változást nem vettem észre, semmiféle javulás. Doktor vett székletmintát is, amiben talált candidát, nem kellett volna azt kikezelni, s azután pedig roaccutant szedni? Észrevettem, hogy mindig olyankor rosszabbodnak a pattanások, amikor a nyelvemen megjelennek az ún.gombás foltok. Kb.1hétig tombol. Olyankor az arcom is borzalmas. Ez havonta 2x jelentkezik. Ha ez nincs, akkor az arcom is elég tiszta. Kérjem meg a doktort, hogy álljunk le a roaccutane-nal, s kezeljuk előbb a candidát? köszönöm válaszát :)

        Dr. Csuth Ágnes válasza a candida témában

        Kedves Kérdező! A candida mindnenkiben benne él, ha magas a csíraszám, akkor kell kezelni. A leletét mutassa meg a háziorvosnak, mert nem biztos, hogy kezelni kell.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 07., 12:33; Megválaszolva: 2010. november 09., 11:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: